Call Control
Een eenvoudig en doelmatig product om de groeiende telefonische overlast te bestrijden, een uniek en universeel telefoonfilter. De Call Control is bedacht en ontwikkeld om nog voor de telefoon overgaat een anoniem - en daarmee vrijwel altijd ongewenst - telefoongesprek te onderscheppen en af te breken. Dit zonder tussenkomst van degene die gebeld wordt.
De Call Control is een compact en slim apparaatje wat vrijwel door iedereen in enkele minuten aan een bestaand telefoontoestel te koppelen is, en zonder extra instellingen meteen zijn werk kan doen.

De technische uitvoering van het product is door CODEC Telecommunicatie gerealiseerd. De Call Control is geschikt voor alle bekende analoge, vaste telefoonaansluitingen met nummerweergave (CLIP), zowel van KPN als van diverse kabelaanbieders.

De Call Control is leverbaar via www.call-control.nl.


Pak-Je-Pakje
Een nieuw design houder voor drinkpakjes, handzaam en licht. Het ontwerp is puur gericht op het vasthouden van een geopend drinkpakje, zonder de bekende ongemakken.

Dit artikel is helaas nog niet verkrijgbaar.


Tummy Tub Tree
Een volledig nieuwe badstandaard voor de steeds meer gebruikte Tummy Tub. Het gebruik van bademmers voor het baden van baby’s is inmiddels al lang geen noviteit meer, hele volksstammen jonge ouders hebben er een in huis, maar tot voor kort was er nog steeds geen handige, volwassen standaard voor verkrijgbaar. Met de introductie van de Tummy Tub Tree is daaraan een einde gekomen.

De basis voor het ontwerp wordt gevormd door drie vrijwel vertikaal staande poten, die de bademmer onder de rand ondersteunen waarna ze strak langs de emmerwand naar beneden steken om met een wijde boog op de vloer steun te zoeken. Ergens dicht onder de bodem van de bademmer zijn de drie poten op een slimme manier aan elkaar verbonden. Doordat in een van de poten een scharnierconstructie is verwerkt wordt de Tummy Tub Tree meteen ook nog eens inklapbaar, zodat hij bij het opbergen minimale ruimte in beslag neemt.

De Tummy Tub Tree is een product van Beter Product en wordt op de markt gebracht door
Baby-Concept Europe.