Juli 2008:

De website www.call-control.nl is online, de Call Control is vanaf nu voor iedereen verkrijgbaar via de webwinkel: www.call-control.nl..

Mei 2008:

De introductie van de Call Control zal hoofdzakelijk plaats gaan vinden via internet, de bouw van de website met webshop functionaliteit is uitbesteed aan Kliper Media in Rhenen.

Maart 2008:

De leverancier van de Tummy Tub Tree stopt haar activiteiten, voor de  productie en levering van de badstandaard wordt een nieuw kanaaal aangeboord.

Januari 2008:

Bestelling van de benodigde onderdelen en opdracht voor massafabricage van de Call Control.

September 2007:

Uitwerking van verpakking en gebruikershandleiding

Augustus 2007:

De Call-Control doorstaat alle testen met glans, de slimme telefoonblocker is geschikt voor productie.
Juni 2007:
Een eerste proefproductie is succeevol uitgevoerd en uitgeleverd. De Call-Control wordt nogmaals uitvoerig getest, zowel door deskundigen als door gebruikers in de praktijk.

Maart 2007:

Evaluatie van testresultaten en de laatste modificaties in het ontwerp van de Call-Control worden gerealiseerd.

Juli 2006:

Ontwikkeling van een telefoonblocker voor het weren van telefoonspam, de Telefilter wordt geboren

Juli 2005:

De eerste verkoopcijfers van de Tummy Tub Tree zijn bekend en laten een gunstige ontwikkeling zien, de productie en verkoop zijn goed op gang, de Tummy Tub Tree is nu leverbaar in 7 trendy kleuren./span>

Januari 2005:

De ontwikkeling van de pakjeshouder voor drinkpakjes wordt stopgezet vanwege het monopolistische karakter van deze markt...wordt vervolgd..?

Juli 2004:

Het volgende product wordt verder uitgedacht en ontwikkeld. Met behulp van de modernste technieken (rapid prototyping) wordt een prototype gerealiseerd wat een aantal eerste ´veldproeven´ met glans doorstaat.

Juni 2004:

 De Tummy Tub Tree is beschikbaar in de betere babyspeciaalzaak. De advies verkoopprijs bedraagt € 49,50.

Maart 2004:
De rechten voor de productie en verkoop van De Badstand worden overgenomen door Baby Concept Europe. Met de nieuwe toepasselijke naam Tummy Tub Tree wordt de standaard gepresenteerd op de Bebiebeurs in Apeldoorn en in het vakblad Babywereld.

December 2003:
Het model van de Badstand wordt ingeschreven in het bestand van het Benelux Bareau voor Tekeningen en Modellen. De eeerste proefserie Badstand´s rolt uit de fabriek.

September 2003:
Op basis van een eenvoudig, beproefd prototype worden werktekeningen voor productie gecreëerd en wordt gezocht naar een geschikte partner voor de productie.