Concept
In samenwerking met de opdrachtgever wordt een idee uitgewerkt tot een of meer technisch haalbaar concepten. Een concept bestaat uit een gedetailleerde beschrijving van een oplossing, eventueel ondersteund door tekeningen en schetsen. Samen met de opdrachtgever wordt het idee of probleem helder geformuleerd en worden mogelijke oplossingsrichtingen besproken. Beter Product werkt zelfstandig een of meerdere concepten uit.

Condities:
Deze dienst bieden wij aan op basis van de volgende mogelijkheden van vergoeding:
Royalty’s: Beter Product ontwikkelt de concepten gratis maar blijft eigenaar van het ontwerp. Exploitatie van een ontwerp vindt plaats onder licentie. Gedurende de exploitatie ontvangt Beter Product een licentievergoeding.
Vast tarief: De opdrachtgever betaalt een nader overeen te komen uurtarief. Alle rechten op het opgeleverde materiaal komen toe aan de opdrachtgever.

Prototype
Op basis van een concept wordt een prototype gemaakt. Het prototype is een tastbare, werkende uitvoering van het concept, eventueel in een afwijkende grootte. Met het prototype wordt aangetoond dat het concept werkt en technisch haalbaar is. De vormgeving, materialen en afwerking zijn in deze fase van ondergeschikt belang.

Condities:
Op basis van een offerte.
Neem gerust contact op als u geïnteresseerd bent in één van onze diensten.